Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Geen onveilige situatie Tournoysveld

Logo HasjVolgens het college in Woerden is het is onvoldoende duidelijk gemaakt dat er een onveilige situatie is in en rondom het winkelcentrum Tournoysveld, die door het college hersteld dient te worden.

Dit geeft het college onder ander aan in de beantwoordingsbrief die opgesteld is naar aanleiding van vragen welke gesteld zijn door Inwonersbelangen met betrekking tot de toegenomen overlast bij het Tournoysveld.

Het college van Woerden zegt dat het niet bekend is met de drugshandel die 's avonds plaatsvindt bij het Tournoysveld. Zo zegt het college dat van de tot dusver 552 bij de politie geregistreerde meldingen in 2017 in de buurt van Tournoysveld, er 8 betrekking op drugs.

Wel zegt het college bekend te zijn met het gegeven dat er een verschillende groepen van zo'n 10-15 jongeren regelmatig aanwezig zijn en dat ze extra inzetten op het in beeld krijgen van alle betrokken jongeren en de oorzaak van de plotselinge toename in overlast. Op basis hiervan, zegt het college, kan gericht naar een oplossing toegewerkt worden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties