Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Inspiratieavond over duurzaamheid inwoners Woerden

Logo Duurzaam WoerdenBewonersinitiatief Duurzaam Woerden en gemeente Woerden organiseren de dag van de Duurzaamheid. Dit is een inspiratieavond over duurzaamheid voor inwoners van Woerden.

De gemeente informeert haar inwoners over het verduurzamen van het eigen huis en het klimaatbestendig maken van de tuin. Er zijn presentaties over het plaatsen van zonnepanelen op huurwoningen en de plannen rond een aardgasvrij Schilderskwartier.

Er is een mogelijkheid tot inschrijving voor een cursus ‘werken met een warmtecamera’ . Daarnaast kunnen inwoners deelnemen aan een rondleiding langs allerlei tentoongestelde duurzame oplossingen: van isolatie tot zonnepanelen en van warmtepompen tot ledverlichting. Ook kan op de avond in gesprek worden gegaan over de financiering van duurzaamheidmaatregelen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties