Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Groenendijk koopt bedrijfsruimte van gemeente

Logo Handen schuddenGroenendijk bedrijfskleding heeft de bedrijfsruimte aan de Carrosserieweg 1 van de gemeente Woerden gekocht. Nadat de gemeenteraad deze zomer akkoord voor de verkoop had...

gegeven, is er gewerkt aan de verdere voorbereidingen hiervan. Zo is Groenendijk aan de slag gegaan met de uitwerking van verbouwingsplannen. Daarbij zijn er zeer hoge ambities op het gebied van duurzaamheid.

Marien Groenendijk, directeur van Groenendijk Bedrijfskleding, zegt als Woerdenaar en Woerdense ondernemer blij te zijn met deze aankoop. Het bedrijf is uit zijn jasje gegroeid de afgelopen jaren en met deze koop kan het zijn bedrijfsactiviteiten in Woerden voortzetten. Het is ook goed dat daarmee de werkgelegenheid voor Woerden behouden blijft vindt Marien. Beide partijen zijn blij met het resultaat.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties