Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Strenge controle huisvuil

Logo VuilniszakBOA’s in Woerden gaan streng controleren op afvaldumping. Huisvuilzakken die naast de ondergrondse containers staan of op ander openbaar gebied worden...

opengemaakt en nagezocht op spullen die kunnen herleiden wie de vuilniszak neergezet heeft. Ook kunnen de BOA’s langs de deur gaan om te vragen of de buurtbewoners wat gezien hebben.

Wanneer de BOA’s hebben achterhaald van wie de gedumpte vuilniszak is, gaan ze bij diegene langs om zijn of haar kant van het verhaal te horen. Als blijkt dat betreffende persoon de vuilniszak inderdaad naast de ondergrondse afvalcontainer heeft gezet, volgt een bekeuring van € 90,00.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties