Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

D66 wil ‘in geval van nood-kaarten’

Logo HulpdienstenDe fractie van D66 in Woerden wil ‘in geval van nood-kaarten’ invoeren. Op zo'n kaart staan medische informatie en contactgegevens van naaste familie van een inwoner, zodat hulpdiensten...

zelf geen tijd verliezen aan het zoeken.

De partij is voorstander van zo'n kaart in Woerden, omdat onder andere de spoedeisende hulp in Woerden vanaf 2018 wat minder snel bereikbaar kan zijn en de kaart naar hun idee past binnen de gemeentelijke verantwoordelijkheid om het lokale gezondheidsbeleid op orde te hebben en de inwoners bij de zorg te betrekken. Ook kan het overleg met hulpdiensten dat nodig is om een kaart te maken, helpen om binnen de gemeente nog meer integraal te werken.

Daarnaast kan de kaart inwoners helpen om zich nog bewuster te worden van de informatie die paraat moet zijn in geval van nood.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties