Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Dag van de Leraar

Logo Nationale onderwijsweekGisteren zette wethouder Hans Haring een aantal leraren in het zonnetje. Dit vanwege de Nationale Onderwijsweek, die plaatsvindt van 2 tot en met 6 oktober en de Dag van de Leraar...

welke vandaag is. De gemeente Woerden wil alle leraren bedanken voor hun inzet ontvangen en daarom krijgen zij deze week een cadeautje van de wethouder Hans Haring.

Gisteren bezocht hij de Constantijnschool, het Futura-College en MBO-Rijnland, om daar zelf een presentje aan de leraren te overhandigen. Het presentje bestaat uit Woerdense chocolade flikken, waarop afbeeldingen van Woerdense monumenten staan, zoals ze ook in het Woerdens Monumentenkleurboek zijn afgebeeld.

Het thema van de Nationale Onderwijsweek is Gelijke Kansen. Dit thema speelt ook een belangrijke rol bij het onderwerp Onderwijs en Zorg dat in Woerden op de onderwijsagenda staat, hier ligt de nadruk op passend onderwijs voor iedereen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties