Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Beroving 101-jarige vrouw

Logo Politie13Op de Koningslaan in Utrecht is een vrouw van 101 jaar oud slachtoffer geworden van een beroving. Gisterenochtend bracht de vrouw een bezoek aan een winkel in de Adriaen...

van Ostadelaan in Utrecht. Voor de winkel stond een man te bedelen, maar het slachtoffer schonk hier geen aandacht aan.

Toen zij terugliep naar haar woning aan de Koningslaan werd zij gevolgd door de bedelende man. Bij de woning ging de man plotseling voor de vrouw staan en liep ongevraagd de woning binnen. Het slachtoffer probeerde de man haar woning uit te duwen, tijdens deze worsteling wist de man het horloge van haar pols te grijpen.

Door het incident is de vrouw zeer aangedaan. Extra triest is dat het weggenomen horloge haar erg dierbaar is. De politie roept op getuigen zich te melden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties