Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Brouwer onderzoek randweg best haalbare

Logo Westelijke randweg Simon Brouwer van de ChristenUnie-SGP denkt dat de gemaakte afspraak over presentatie van de deelonderzoeken over een westelijke randweg bij Woerden...

het best haalbare is. Dat zegt hij in RPL Actueel. Liever had Brouwer het volledige onderzoek voor de verkiezingen ontvangen maar dat kan vanwege de tijd die het onderzoek in beslag neemt niet worden gehaald.

Brouwer zegt te verwachten dat sommige fracties niet van eerder ingenomen standpunten zullen wijken. Wel noemt hij het voordeel dat iedereen over de zelfde feiten beschikt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties