Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

De Vriendschap blij met terugkeer in Arsenaal

Logo Harmonie De Vriendschap Harmonie de Vriendschap keert terug in het Arsenaal voor het geven van koffieconcerten op de zondagochtend. 5 jaar lang week de Vriendschap uit naar de Boerinn...

in Kamerik omdat het Arsenaal werd verbouwd. In het verbouwde Arsenaal zit het orkest midden op de vloer. Toeschouwers zitten daarom heen. Voorzitter Nico van der Steeg zegt in RPL Actueel dat het halen van een kopje koffie tijdens de muziekuitvoeringen of een over de grond kruipend kind geen probleem is en dat het draait om de interactie tussen orkest en publiek.

Aanstaande zondag treedt de Vriendschap weer voor het eerst in het Arsenaal op. Vanwege die gelegenheid zal burgemeester Victor Molkenboer het concert openen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties