Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Nieuwe partner voor Samen voor Woerden

Logo samen voor woerden1Event Support Holland is partner geworden van Samen voor Woerden. Na succesvol te hebben samengewerkt op projectbasis (Beursvloer Woerden en...

Kerstwens Woerden), kiest de totaalaanbieder van buitenreclame nu voor een vaste verbinding. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in buitenreclame.

Samen voor Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Met als doel een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken.

Foto: PR
Monique Balte (Event Support Holland) en Nanette Mostert (Samen voor Woerden) bekrachtigen het partnerschap met Samen voor Woerden
40 partnerschap

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties