Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Historische Snelle Sluis gesloopt

Logo SloophamerDe historische Snelle Sluis uit 1829 in Moordrecht wordt gesloopt. Dit werd unaniem besloten door de Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Een laatste poging van de Historische Vereniging Moordrecht om de aanwezigen tijdens de vergadering op andere gedachten te brengen, mocht niet baten. Het hoogheemraadschap wil de Snelle Sluis afbreken, omdat het sluiscomplex in slechte staat zou verkeren, waardoor er mogelijk onveilige situaties zouden kunnen ontstaan voor de scheepvaart.

Uit het laatste onderzoek door het hoogheemraadschap blijkt dat de veiligheid op dit moment niet in het geding is.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties