Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Zorgacties levert tweede wakkere collega op

Logo axioncontinuDe directie van AxionContinu heeft in een brief haar personeel laten weten dat er extra geld wordt vrijgemaakt voor een tweede nachtdienst. Verder zullen er beveiligingscamera’s en een...

noodknop worden geïnstalleerd.

Zorgmedewerkers en FNV Zorg & Welzijn luidde vorige week de noodklok over de nachtsituatie in het ouderenzorgcomplex. Medewerkers staan ’s nachts in hun eentje voor de zorg van meer dan zestig kwetsbare ouderen. Dit zorgt voor een te hoge werkdruk en leidt tot onveilige situaties voor bewoners en medewerkers. De beloftes zijn een belangrijke overwinning voor de medewerkers van de Schutse.

Collega Marry Langerak vult aan dat deze overwinning laat zien wat je kan bereiken door je te organiseren en samen sterk te staan.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties