Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Controleurs hondenbelasting op pad

Logo mopshond 2Hondenbezitters in de regio Utrecht kunnen vanaf deze week controleurs aan de deur verwachten van de BghU, de Belastingdienst van een aantal samenwerkende gemeenten in de regio.

De controleurs gaan de komende maanden op pad in Utrecht, Bunnik, De Bilt, Houten, Lopik, Utrechtse Heuvelrug en Zeist. Nieuwegein wordt overgeslagen, omdat deze gemeente als enige in de regio de hondenbelasting afschafte.

Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken riep de gemeenten in Nederland twee jaar geleden al op de hondenbelasting te laten vervallen, maar in de regio Utrecht is daar nog weinig gehoor aan gegeven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties