Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Bodegraven-Reeuwijk Fairtradegemeente

Logo fairtrade gemeente 2De gemeente Bodegraven-Reeuwijk mag zich ‘Fairtrade gemeente’ noemen. De jury van de Stichting Fairtrade gemeente heeft op 28 september jl. laten weten deze erkenning aan...

Bodegraven-Reeuwijk te verlenen. De erkenning van Bodegraven-Reeuwijk als Fairtrade gemeente zal in de Fairtradeweek van 28 oktober t/m 4 november samen met betrokken ondernemers en instellingen worden gevierd.

Fairtrade staat voor de bevordering van eerlijke handel en een eerlijke prijs voor producten aan de producenten in derde derdewereldlanden. Een eerlijke prijs voor die producten is de basis voor een fatsoenlijk bestaan voor veel mensen in deze landen.

Een bestaan waarbij ook zorgvuldiger met de omgeving kan worden omgegaan. Fairtrade is daarom ook een standaard voor een duurzame wereld.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties