Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Stichtse Vecht gastheer bijeenkomst cliëntondersteuning

Logo Gemeente Stichtse VechtGemeente Stichtse Vecht ontvangt aanstaande vrijdag een groot aantal gemeenten uit het hele land die zich - net als de gemeente Stichtse Vecht - inzet voor onafhankelijke cliëntondersteuning.

De gemeente Stichtse Vecht vindt dat cliëntondersteuning er speciaal is voor kwetsbare inwoners om hen te helpen de weg te vinden in de hulpverlening en om hun vraag duidelijk te krijgen. Dat is zo geregeld in de Wmo.

Gemeenten moeten organiseren dat deze ondersteuning er is, maar de ondersteuning staat verder los van de gemeente. Het gaat om onafhankelijke ondersteuning, gratis en laagdrempelig, aldus de gemeente Stichtse Vecht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties