Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Nieuwe jeugdhulporganisatie

Logo JeugdhulpGO! Jeugd gaat in de periode 2018-2021 de jeugdhulp verzorgen in Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. Zij zijn de winnaars van een openbare aanbestedingsprocedure die de...

gemeenten in juni zijn gestart.

GO! Jeugd is een samenwerkingsverband van een aantal grotere en kleinere organisaties. De komende maanden gaan de gemeenten de uitvoering van de jeugdhulp met hen voorbereiden.

Vanaf 1 januari gaan de gemeentes de nieuwe filosofie in de praktijk brengen. Wethouder Han de Jager van Alphen zegt: “Voor ouders en kinderen die te maken hebben met jeugdhulp betekent dit dat zij sneller worden geholpen, er meer kan worden ingespeeld op hun specifieke behoeften en dat zij te maken krijgen met één duidelijk aanspreekpunt. De nieuwe werkwijze vermindert ook de bureaucratie. Er is minder tijd nodig voor administratie en dat komt ten goede aan de hulpverlening.”

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties