Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Afval scheiden ook op brengstation van belang

Logo Milieustraat Woerden Ook op het afval brengstation is het van belang het afval goed te scheiden. Dat was de boodschap tijdens de open dag van het stadserf. De medewerkers...

van het brengstation legden de bezoekers uit waarom ze af toe streng moeten zijn als het gaat om het afval dat mensen komen brengen. Zo komt het voor dat mensen met een aanhanger vol bouw- en sloopafval komen dat allemaal in de zelfde container willen gooien terwijl verdere scheiding nog mogelijk is.

Door het afval ook op het brengstation goed te scheiden kan dat honderden euro's per ton schelen. Uiteindelijk zijn het de inwoners die voor de afvoer en verwerking van afval betalen. Hoe beter de scheiding des te lager vallen de kosten uit. Dat was de boodschap van de ambtenaren op het brengstation.

Foto's: RPL
Schermopname 69
Schermopname 70

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties