Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Loes Ypma nieuwe voorzitter van Verus

Logo VerusLoes Ypma is benoemd tot voorzitter van Verus, de koepel van christelijke en katholieke scholen. Nadat de PvdA de afgelopen verkiezingen 29 zetels verloor, was Tweede Kamerlid Loes Ypma...

haar baan kwijt. Dat was verdrietig, maar het bleek een soort cadeautje zegt ze in het NRC, wie mag er op mijn leeftijd nou nadenken over wie je bent en waar je staat? In de functie van voorzitter behartigt Ypma de belangen van 4.000 scholen – twee derde van alle basis- en middelbare scholen.

Loes zegt verder in het NRC dat het voelt als een natuurlijke overgang, omdat ik voortkom uit het onderwijs – ik heb als leraar maatschappijleer gewerkt. Ypma vindt dat de politiek voorschrijft wat leerlingen moeten leren maar de scholen bepalen hoe ze dat overbrengen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties