Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Jubileum voor Grootste Kerstboom in IJsselstein

Logo Zendmast Kerst IJsselsteinDe Grootste Kerstboom in IJsselstein bestaat 25 jaar. Het initiatief van een handjevol bewoners is uitgegroeid tot een regionaal fenomeen. Een Kerst zonder de lichtjes van de flonkerende...

zendmast kan niemand zich meer voorstellen. Mieke Kromwijk, voorzitter van de organiserende stichting De Grootste Kerstboom zegt in Zenderstreeknieuws dat niet vanzelf gaat. De steun van donateurs blijft belangrijk.

De nieuwsbrief van de stichting, met daarin de oproep voor donateurs is net uit. Ieder jaar zijn er zo’n drieduizend nodig. De ledverlichting heeft zich inmiddels bewezen en de verlichting van de onderkant van de mast is verbeterd.

De stichting wordt gesponsord door Alticom, Ampco Flashlight Rental, Volker Wessels Telecom en een groot aantal regionale en lokale bedrijven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties