Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Diabetes Challenge Woerden resulteert in groot succes

Logo Nationale diabetes challanceHet GezondheidsCentrum Woerden heeft de Diabetes Challenge van het Bart van de Goor Foundation afgesloten. Wekelijks kwam een groep wandelaars uit de omgeving...

samen om verschillende afstanden te lopen afhankelijk van hun conditie om zo hun steun te betuigen aan de Diabetes Challenge.

De Diabetes Challenge heeft als focus om een structurele bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van diabetespatiënten. Het wandel initiatief van het GezondheidsCentrum Woerden gaat nu, op aandringen van deelnemers, verder met een structurele wandelgroep die op dinsdags samen gaan wandelen.

Incidenteel zullen medewerkers van het gezondheidscentrum meedoen aan de wandelingen.

Foto: GezondheidsCentrum Woerden
diabetes

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties