Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Groene Hart Ziekenhuis is slaapapneu-topper

Logo Groene Hart Ziekenhuis Gouda GHZHet Groene Hart Ziekenhuis is door patiënten uitgeroepen als topkliniek voor de behandeling van slaapapneu. Tijdens een symposium kreeg het Groene Hart Ziekenhuis van...

de Apneuvereniging vier sterren toegekend. De sterren zijn uitgedeeld op basis van een groot onderzoek waaraan meer dan 5000 patiënten hadden deelgenomen. Het doel van het onderzoek was om inzicht te bieden over de beleving en waardering van patiënten voor de zorg in slaapklinieken en ziekenhuizen.

Het Groene Hart Ziekenhuis biedt patiënten met slaapapneu een speciale intakepoli, waarin patiënten op gezamenlijk spreekuur kunnen komen om met professionals hun klachten te bespreken.

Foto: PR
ghz

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties