Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Leraren basisscholen leggen werk neer

Logo AObLeraren van het basisonderwijs in Woerden leggen donderdag het werk neer. De Algemene Onderwijsbond (AOb) roept alle leden in basisonderwijs en speciaal voortgezet onderwijs op om...

te staken voor een eerlijk salaris en minder werkdruk. Het doel van de staking is dat het kabinet een stap zet door het personeelsbudget van scholen en salarissen voor leerkrachten te verhogen.

Bijna alle Woerdense schoolbesturen in het basisonderwijs steunen het doel van de lerarenacties behalve de Jan de Bakkerschool, die tegen een staking is. Leerkrachten van de Woerdense basisscholen gaan voor de staking naar Den Haag of werken die dag op school.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties