Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Stroomstoring veroorzaakt chaos voor treinverkeer Woerden-Utrecht

Logo NS cs utrechtDoor een stroomstoring in Utrecht was er tijdelijk geen treinverkeer tussen Woerden en Utrecht mogelijk. Ook in de buurten Lombok, Oog in Al en Zuilen hadden mensen las van stroomuitval.

Door de storing, veroorzaakt door een defecte transformator, moesten veel passagiers wachten tot de middag om verder te kunnen reizen. Dit ongemak heeft tot veel frustratie bij treinreizigers uit de omgeving geleid. Mondjesmaat reden er later in de ochtend weer treinen op het traject Woerden-Utrecht. De NS verontschuldigde zich voor het ongemak en deed haar best om tijdens de middag alle treinen te laten rijden.

Een woordvoerder van de NS heeft gemeld dat reizigers die een vertraging zijn opgelopen van langer dan een half uur hun geld kunnen terugvragen voor hun reis bij de NS.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties