Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

ChristenUnie-SGP: Alleen hele onderzoek randweg

Logo Westelijke randweg Raadslid Simon Brouwer van de ChristenUnie-SGP Woerden neemt geen genoegen met een eenvoudiger onderzoek naar nut en noodzaak van aanleg van de...

westelijke randweg. Dat zegt Brouwer in RPL Actueel.

Christenunie-SGP en VVD wilden tijdens de laatste raadsvergadering met een amendement bereiken dat het onderzoek sneller wordt uitgevoerd zodat het resultaat vóór de verkiezingen van maart volgend jaar bekend zijn. Brouwer wil dat het volledige onderzoek wordt plaats vindt zodat partijen zich op basis van alle feiten een mening kunnen vormen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties