Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Stadspenning voor Rien Lindeman van Abrona

Logo Gemeente OudewaterRien Lindeman van Hotel Abrona in Oudewater heeft de stadspenning van die gemeente gekregen. Lindeman was 18 jaar lang betrokken bij het hotel dat bekendheid kreeg...

door het in dienst nemen van medewerkers met een beperking.

De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Bob Duindam. Die zei dat de gemeente Oudewater veel respect en waardering heeft voor wat Lindeman heeft betekend voor de medewerkers met een beperking. Tegelijkertijd heeft hij er mede voor gezorgd dat Oudewater nog nadrukkelijker op de kaart staat als een aantrekkelijke stad voor toeristen zegt Duindam.

Foto: PR
Rien Lindeman ontving de stadspenning van Oudewater
09.29 stadspenning rien lindeman

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties