Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Week van de opvoeding

Logo week van de opvoedingHet Centrum voor Jeugd en Gezin en de gemeente Woerden organiseren deze week een bijeenkomst in het kader van de week van de opvoeding. De week staat in het teken van opvoeden en...

ouderschap. De gemeente en het centrum nodigen de nieuwe Arabisch sprekende Woerdenaren uit om samen te praten over de overeenkomsten en verschillen in opvoeding tussen de Arabische en Nederlandse cultuur.

De bijeenkomst wordt geleid door Rabie El Noaimy. Zij houdt zich bezig met gezondheid bij statushouders, en Marlene van der Sijs, jeugdverpleegkundige.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties