Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Kunstgrasvelden op Hofland

Logo KunstgrasOp sportpark Hofland in Montfoort worden drie kunstgrasvelden aangelegd. Dat heeft de gemeenteraad van Montfoort besloten. De velden worden voorzien van rubber korrels.

Over de toepassing daarvan is landelijk enige tijd terug onrust ontstaan omdat de korrels schadelijk voor de gezondheid zouden zijn.

Onderzoek door het RIVM wijst uit dat dat onder normale omstandigheden niet het geval is. Desondanks wil de Montfoortse gemeenteraad dat gecontroleerd wordt dat de korrels voldoen aan de aangescherpte norm voor rubbergranulaat. Bij de keuze voor rubber korrels speelde onder meer de kosten een rol.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties