Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Prinses Margriet bezoekt Doofblindendag

Logo DoofblindendagPrinses Margriet heeft zaterdag de Doofblindendag in het gebouw van Ferm Werk in Woerden bezocht. Daar waren ruim honderd doofblinde mensen uit het hele land te gast.

Het jaarlijkse uitje van de Nederlandse Stichting voor Doofblinden was deze keer door de twee Woerdense Rotaryclubs georganiseerd. Voor de doofblinden was er een programma waarin voelen, proeven, ruiken en bewegen centraal stonden. Voor de dubbel beperkte bezoekers was het evenement extra waardevol door ontmoetingen met lotgenoten.

De dag werd geopend door Woerdens burgemeester Victor Molkenboer. Prinses Margriet bezocht de Doofblindendag op persoonlijke titel. De prinses bekleedt een aantal functies op het gebied van gezondheidszorg en maatschappelijk werk.

Foto's Sylvia van Halm
40 doofblinden
40 doofblinden1

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties