Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Racefanaten genieten van Woerden City Karting

Logo Woerden city kartingRacefanaten hebben afgelopen zaterdag kunnen genieten van de 1e editie van Woerden City Karting. Zo'n 50 teams deden mee aan het kartevenement dat plaats vond op het industrieterrein...

Middelland. De organisatie was in handen van JCI Het Groene Hart, voorheen Junior Kamer Woerden, die maanden bezig is geweest met de voorbereiding van het evenement. Naast kartraces werd er ook een demonstratie gegeven door jonge karttalenten uit de regio. Verder stonden langs het parcours exclusieve auto’s van lokale autodealers. Bleekemolen, een bekende naam in de kartwereld, leverde de karts.

JCI Het Groene Hart zou willen dat het evenement een traditie wordt. De organisatie hoopt dat een volgende editie dan in het centrum van Woerden kan worden gehouden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties