Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Raad teleurgesteld in Margot Stolk

Logo Margot StolkEen ruime meerderheid in de Woerdense gemeenteraad is teleurgesteld in wethouder Margot Stolk. Een groot aantal partijen heeft een motie ingediend waarin ze hun teleurstelling uiten over haar...

handelwijze. Terwijl Stolk onlangs met sportverenigingen kwam praten over het vervangen van vulmateriaal op de kunstgrasvelden, confronteerde ze hen onverwachts met een voorgenomen tariefstijging.

Volgens CDA-fractievoorzitter Arjen Noorthoek is er hierdoor bij de sportclubs veel onrust ontstaan. De raadsleden zijn ontstemd dat zij nog niet over de tariefstijging waren geïnformeerd. Stolk had dit plan dan ook nog niet naar buiten mogen brengen, is over het algemeen de mening in de raad.

De wethouder heeft morgenavond tijdens de raadsvergadering de mogelijkheid te reageren op de motie, die ruim is gesteund door het CDA, VVD, Progressief Woerden, Inwonersbelangen en LijstvanderDoes.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties