Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Buitenlandse journalisten bezoeken Cheese Valley

Logo Kaas4Journalisten uit Duitsland, België, Italië, Spanje en Engeland zijn deze week te gast in Cheese Valley. Dat zijn de Groene Hart-gemeenten Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Krimpenerwaard.

De journalisten brengen onder meer een bezoek aan het Woerdense Kaaspakhuis, Brouwerij De Molen en Kaasboerderij De Graaf in Bodegraven-Reeuwijk en diverse kaasboeren in de Krimpenerwaard en de Goudse Waag. De persreis maakt deel uit van de ontwikkeling van de Dutch Food & Cuisine verhaallijn van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.

De vier Groene Hart-gemeenten zijn een samenwerking aangegaan om kaas uit het gebied te promoten. Zij hopen daarmee kaas op de kaart te zetten zodat toeristen en afnemers nu en in de toekomst weten dat men voor kaas de Cheese Valley in het Groene Hart van Holland moet bezoeken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties