Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Groene Hart Ziekenhuis nu ook in Bodegraven

Logo GHZVolgende week opent het Groene Hart Ziekenhuis haar deuren in het Medisch Centrum Bodegraven. Bewoners van Bodegraven en omgeving kunnen daar dicht bij huis terecht voor een breed...

aanbod van spreekuren, bloedprikken en het maken van een röntgenfoto of echo. In het medisch centrum werkt het ziekenhuis samen met andere zorgverleners zoals huisartsenpraktijken, een fysiotherapeut, tandarts, psycholoog en een apotheek.

Op zaterdag 28 oktober is er een open dag in Bodegraven en is er de mogelijkheid een kijkje in het medisch centrum te nemen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties