Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Ook college Montfoort zou moeten aftreden

Logo Lokaal montfoortHet college van IJsselstein heeft afgelopen donderdag haar verantwoordelijkheid genomen en is afgetreden. Dat zou ook het college van Montfoort moeten doen, zegt de...

politieke partij Lokaal Montfoort op haar website.

De UW Samenwerking tussen IJsselstein en Montfoort is een chaos met grote financiële verliezen tot gevolg. Volgens Lokaal Montfoort waren er al problemen in 2015. Maar het dagelijks bestuur van de UW Samenwerking, waarin ook Montfoorts burgemeester en wethouder financiën zitting hebben, veranderde met die wetenschap niet hun beleid en voerden ook geen aanpassingen door.

De Montfoortse medebestuurders zitten er dus met hun neus bovenop en zijn ook medeverantwoordelijk voor het ontstane tekort bij UW Samenwerking. Ze blijven echter gewoon zitten. Dat geldt ook voor de collegeleden die in het algemeen bestuur zitten van de UW Samenwerking, aldus Lokaal Montfoort.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties