Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Hogeschool Utrecht slecht beoordeeld

Logo Hogeschool UtrechtDe opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht scoort het laagst van de HBO-opleidingen Journalistiek. Dat blijkt uit de Keuzegids HBO 2018. De Keuzegids is een onafhankelijke...

vergelijkingsgids van studies in Nederland met aandacht voor toelatingseisen, arbeidsmarktaansluiting, studiesucces en onderwijskwaliteit. De Utrechtse Hogeschool scoort in totaal 53 punten. Ook de Hogeschool Inholland en Hogeschool Rotterdam hebben allebei 53 punten. Alleen de Hogeschool van Amsterdam deed het met 52,5 punten nog slechter.

Over het algemeen is de studenttevredenheid voor de opleidingen Journalistiek dit jaar gedaald, blijkt uit de Keuzegids. Er zijn vooral klachten over het vaardighedenonderwijs. Studenten hebben niet het gevoel dat ze analytisch leren denken of problemen leren oplossen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties