Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Bestemmingsplan Haarzicht ter inzage

Logo WoningbouwHet bestemmings- en exploitatieplan Haarzicht wordt eind september door de gemeente Utrecht ter inzage gelegd. In het plan staat de verplaatsing van de woonplaatsgrens Vleuten/Haarzuilens...

en de verplaatsing van de grens van de bebouwde kom Vleuten vermeld.

Haarzicht ligt ten noordwesten van de kern Vleuten. Er komen maximaal 555 energiezuinige woningen. Het krijgt een dorps karakter en ligt in een landelijke omgeving ten westen van het gebied Haarzuilens. In Haarzicht ligt het waardevolle bosje van Goes dat behouden blijft. Naast woningen komen er een archeologisch park en voorzieningen waaronder een basisschool, een gymzaal, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Naar verwachting gaan de eerste huizen begin 2018 in de verkoop.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties