Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Regionaal plan opvang en beschermd wonen

Logo Provincie Utrecht3De 16 Utrechtse regiogemeenten (U16), waar Woerden onderdeel van is, hebben een regionaal plan ontwikkeld voor de toekomst van daklozenopvang en beschermd wonen. Door in te zetten op...

‘zelfstandig wonen met begeleiding’ blijven de inwoners waar het om gaat, op deze manier zoveel mogelijk deel van de samenleving.

De Utrechtse wethouder Kees Diepeveen van Zorg en Welzijn zegt dat we als U16-gemeenten een belangrijke stap zetten door te focussen op ‘zelfstandig wonen met begeleiding’. Diepenveen wil ook samen met de partners ervoor zorgen dat kwetsbare inwoners ondersteuning en hulp in de eigen wijk krijgen. De veranderingen zijn, meer ambulante hulp, meer professionals in de wijk en iedere gemeente wordt zelf verantwoordelijk voor de ondersteuning.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties