Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Reumatologen St. Maartenskliniek aan het woord

Logo St. MaartenskliniekTijdens de Wereldreumadag op 12 oktober komen tijdens een symposium reumatologen van de Sint Maartenskliniek, ervaringsdeskundigen en hoogleraar prof. dr. Geenen aan...

het woord.

Het onderwerp van deze informatieavond is vermoeidheid. Veel patiënten met een reumatische aandoening hebben last van vermoeidheid. Oorzaken van vermoeidheid zijn divers. Het kan samenhangen met de ziekteactiviteit van de reumatische aandoening, maar veel vaker lijken psychologische of leefstijlfactoren een rol te spelen.

Vermoeidheid heeft een enorme invloed op de kwaliteit van het dagelijks leven. Door inzicht te krijgen in gedrag en gedachten, die door de vermoeidheid in stand gehouden wordt, kan er gewerkt worden aan de aanpak van die vermoeidheid.

Het symposium vindt plaats in Concordia aan het Kerkplein in Woerden en begint en duurt van 16.30 tot circa 20.00 uur.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties