Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Griffier Geldrop neemt afscheid van Woerden

Logo erwin geldropGriffier van de gemeente Woerden Erwin Geldorp neemt per 1 december afscheid. Geldorp wordt de nieuwe griffier in de gemeente Zevenaar. In een brief aan de gemeente zegt Geldorp dat...

zijn sollicitatie naar de griffierfunctie in Zevenaar een heel bewuste keuze is geweest, omdat de stad qua karakter heel veel op Woerden lijkt.

Verder spreekt Geldorp de hoop uit dat de nieuwe raadzaal en de commissiekamer in het gerenoveerde stadhuis gaan bijdragen aan constructieve vergaderingen die in goede sfeer verlopen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties