Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

ANWB-winkel Utrecht verhuist naar Neude-flat

Logo ANWB 1De ANWB in Utrecht gaat haar winkel in Hoog Catharijne verhuizen naar de onderste verdiepingen van de Neudeflat. De winkel aan het Neude zou moeten worden uitgebreid met horeca.

Ook wil de ANWB interactiever worden door met bezoekende leden in gesprek te gaan over mobiliteit, toerisme en andere zaken die de vereniging bezighoudt.

Volgens woordvoerder Ad Vonk is de horecavergunning er nog niet. De gemeente is tegen een horecabestemming van de winkel, maar Vonk zegt dat het om beperkte horeca gaat met slechts een kleine kaart. Naar verwachting gaat de vestiging eind april of begin mei volgend jaar open, aldus Vonk.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties