Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Versterking voor fractie LijstvanderDoes

Logo LijstvanderDoesTijdens de raadsvergadering van donderdag is Lenie van Leeuwen geïnstalleerd als fractieassistent voor de lokale partij LijstvanderDoes. Lenie van Leeuwen is 68 jaar en woont al...

heel lang in Woerden. In haar werkzame leven was zij systeembeheerder bij het UWV. Van Leeuwen gaat zich samen met raadslid Monique Kingma bezig houden met zorg en welzijn en ouderenbeleid.

LijstvanderDoes noemt de nieuwe fractieassistent een welkome versterking voor de fractie. Zij brengt de verhouding in de fractie in een goede balans, namelijk drie vrouwen en drie mannen, meldt de partij.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties