Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Finalisten Beste Singer-Songwriter bekend

Logo Microfoon5De tweede voorronde van De Beste Singer-Songwriter van het Groene Hart vond afgelopen dinsdag plaats in restaurant de HALL Burgerei & Zakenlui in Woerden. Elf singer-songwriters...

deden hieraan mee. De eerste finalist was de Woerdense Sofie de Bruin. Zij zong haar Nederlandstalige nummer ‘Lijn 7’. De tweede finalist werd het duo 'Something like Sunshine' en de derde finalist werd de student van de Herman Brood Academie; Olaf.

De drie finalisten treden aanstaande zaterdag samen op met de twee winnaars van de eerste voorronde tijdens het NachtKlooster, in de kelder van het Klooster in Woerden. Zaterdag 7 oktober vindt de finale van De Beste Singer-Songwriter van het Groene Hart plaats. De winnaar mag zijn of haar nummer opnemen in de Wisseloord Studio’s in Hilversum.

  • Olaf_Bosman
  • Overzichtsfoto_1
  • Overzichtsfoto_2
  • Overzichtsfoto_3
  • Sofie_de_Bruin
  • Something_like_Sunshine

Foto's: PR

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties