Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Duitser aangehouden met gestolen golfkar

Logo MotorpolitieDe politie Stichtse Vecht kreeg afgelopen dinsdag een melding binnen van een voertuig dat ter hoogte van Nieuwersluis de plaats van ongeval had verlaten. Volgens de...

meldster was er een grasmaaier tegen haar auto aangereden en was de bestuurder er vandoor gegaan. De vrouw was het voertuig blijven volgen totdat de politie aanwezig was.

De bestuurder van de kar bleek een Duitser zonder vaste woon- of verblijfplaats te zijn. Na onderzoek van de politie bleek het niet om een grasmaaier te gaan, maar om een gestolen golfkar. Op de kar stond een fiets, waarvan de politie vermoed dat deze tevens gestolen is. Daarnaast was er ook een tas met inbrekerswerktuigen aanwezig.

De man is aangehouden wegens heling van de golfkar en krijgt een proces-verbaal voor het verlaten van de plek van een ongeval en het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen. Ook onderzoekt de politie nog de herkomst van de fiets.

Foto: Facebook Politie Stichtse Vecht
stichtse vecht

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties