Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Zorgactie Lopik gaat door

Logo axioncontinuDe zorgactie in Lopik gaat door. De petitie 'Samen in de nacht', waarin medewerkers van zorginstelling de Schutse in Lopik vragen om een tweede collega in de nachtdienst, is inmiddels duizenden...

keren ondertekend. De petitie wordt vrijdag aangeboden aan de directie van AxionContinu in het hoofdkantoor in Utrecht. De zorgmedewerkers van AxionContinu, verenigd in FNV Zorg & Welzijn, slapen sinds vrijdagnacht in tenten voor de deur van de Schutse uit protest tegen het feit dat er ’s nachts slechts één verzorger verantwoordelijk is voor ruim 60 bewoners.

Zorgmedewerkster Joyce van Axio zegt zich enorm gesteund te voelen door alle warme reacties uit Lopik en uit het hele land. De directie weigerde iedere toenadering tot het personeel.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties