Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Politie Woerden controleert lampen op fiets

Logo FietslampDe politie Woerden waarschuwt dat zij komende zaterdagavond fietsers gaan controleren die zonder licht rijden. Ze geven dit van te voren aan, omdat het volgens hen om de veiligheid gaat.

In mei had de politie ook een actie gehouden. Op Facebook schrijft de politie dat we de donkere maanden weer in gaan en dat het ze op valt dat er de laatste weken weer veel fietsers zonder licht rijden.

De politie maant de fietsers verstandig te zijn en te zorgen dat fietslichten het doen, want een bekeuring is duurder dan een stel lampjes.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties