Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Meedenken met het GHZ

Logo Groene Hart Ziekenhuis Gouda GHZVanaf dit najaar kunnen patiënten van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda meedenken. Het ziekenhuis start een online panel waar iedereen die zich betrokken voelt zich kan aanmelden.

Deelnemers van dit panel ontvangen meerdere keren per jaar een vragenlijst over onderwerpen die spelen binnen het ziekenhuis. Daarnaast worden zij ook op de hoogte gehouden van de uitkomsten van het panel.

De inzet van het online panel is voor het GHZ een nieuwe manier om te luisteren naar de wensen, behoeften, meningen en ideeën die er over het ziekenhuis leven. Het is een aanvulling op bestaande onderzoeken, zoals patiënttevredenheidsonderzoeken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties