Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Man bedreigd in tram

Logo Politie9In de sneltram van Utrecht naar Nieuwegein-Zuid is dinsdagavond een 20-jarige man door drie personen bedreigd met een mes. Om 19.10 uur stapten de verdachten in bij de halte Fokkesteeg.

De drie gingen om het slachtoffer heen zitten, eisten geld en toonden daarbij een mes. De verdachten stapten zonder buit uit bij een volgende halte. Daarbij trokken ze aan de noodrem en renden vervolgens de Zandveldseweg op richting de Ratelaar Twee verdachten werden kort daarna aangehoudenen, zij hadden zich verstopt onder een bank in een bus.

De aangehouden verdachten, zijn een 14-jarige jongen uit Utrecht en een 15-jarige jongen uit Nieuwegein. Zij zijn naar het bureau gebracht voor verhoor. De derde verdachte wist te ontkomen. De politie is nog op zoek naar een passagier in de tram die de bedreiging zag gebeuren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties