Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Hulpverleners bedanken voor witte roos

Logo witte roosHulpverleners en politie ter plaatse in Woerden bedanken de afzender, die een witte roos met de woorden “sterkte” op een dienstauto plaatste. Dit gebeurde naar aanleiding van een...

heftig incident bij het winkelcentrum Molenvliet. De hulpverleners wisten niet waar de roos vandaan kwam en hebben de bloem op de plaats waar de persoon was overleden neergelegd. Later kwam er via Facebook een bericht dat de roos bedoeld was voor de hulpverleners die, volgens de schenker van de roos, een hart onder de riem wel kunnen gebruiken bij een incident als deze.

Het heeft de mens in ons uniform geraakt, aldus de hulpverleners.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties