Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Nieuw ophoogmateriaal Alphen

Logo SchuimglasDe gemeente Alphen aan den Rijn is gisteren gestart met de aanleg van schuimglas. Schuimglas is een ophoogmateriaal dat extreem licht en sterk is. Het basisproduct is glasmeel, dat ontstaat...

bij de recycling van glas.

Alphen wil het materiaal toepassen in een gebied waar spraken is van een zeer slappe bodem. Dit is het geval in het gebied van de omgeving Ridder van Montfoortlaan in Hazerswoude-Dorp. Wanneer zand als ophoogmateriaal wordt gebruikt, blijft de bodem snel inklinken. Daarom wil de gemeente Alphen aan den Rijn ophogen met het lichtste materiaal wat op dit moment verkrijgbaar is.

Alphen aan den Rijn is de eerste gemeente in Nederland die schuimglas als ophoogmateriaal gaat gebruiken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties