Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Molkenboer: Klooster vervult belangrijke rol

Logo Klooster1 Het Klooster is het middelpunt voor de culturele sector in Woerden. Dat zegt burgemeester Victor Molkenboer tegen RPL. Molkenboer prijst de wijze waarop de huidige...

directie in staat is optredens naar het theater te halen. Volgens de burgemeester staat het Klooster meer in de belangstelling dan in het verleden. Dat heeft tot gevolg dat de theatervoorstellingen voller zitten.

Vrees dat het Klooster met sluiting wordt bedreigd zoals een aantal jaren geleden het geval was, is volgens Molkenboer onterecht. Het theater heeft, zegt hij, een warme plek in de Woerdense samenleving en ook binnen de politiek, waardoor iedereen begrijpt dat het Klooster in stand moet worden gehouden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties