Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Nieuwe afvalcontainer voor plastic

Logo ondergrondse pmd containerCyclus-directeur Jan Krapels en wethouder Kees Oskam van Bodegraven-Reeuwijk nemen vandaag een speciale afvalcontainer voor plastic, metaal en drankenkartons in gebruik. De nieuwe...

ondergrondse container is geplaatst naast de ondergrondse restafvalcontainer bij het appartementencomplex Koninginneweg, en maakt deel uit van een proef binnen de gemeente. Voor de proef zijn twee ondergrondse containers voor PMD geplaatst, één in Bodegraven en één in Reeuwijk-Brug. Deze kunnen twintig tot dertig maal zoveel PMD-zakken aan als de huidige containers.

Met de proef verwacht de gemeente meer PMD gescheiden in te zamelen, daarnaast leveren de containers meer gebruiksgemak voor bewoners.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties